Зареєстровано ще два індустріальні парки, які перероблятимуть агропродукцію

Кабінет Міністрів України вніс до реєстру індустріальних парків ще два об’єкти, концепції яких передбачають переробку агропродукції та виготовлення харчових продуктів.

Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Так, зареєстровано індустріальний парк «Добросин», який створено на 4 комунальних земельних ділянках загальною площею 14,62 га Добросинсько-Магерівської громади Львівщини. Відповідно до концепції парку, він буде спеціалізуватись на переробній промисловості (ключові галузі: виробництво харчових продуктів, деревообробне виробництво; виробництві пластмасових виробів; виробництво готових металевих виробів; легка промисловість; машинобудування; виробництво іншої неметалевої мінеральної продукції; виробництво готових металевих виробів; виробництво машин і устаткування; фармацевтична промисловість).

Крім того, включено до реєстру індустріальний парк «Грін Лактік», який розташується у м. Бурштин Івано-Франківської області. Згідно з концепцією, індустріальний парк «Грін Лактік» буде сформовано як універсальне промислове формування, яке припускає розміщення підприємств таких галузей: харчова переробна промисловість; виробництво продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів; виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах; альтернативна енергетика, зберігання енергії.