Український стартап MaPanda залучив $1,3 млн інвестицій

Український стартап MaPanda, що спеціалізується на гейміфікованому навчанні та терапії для дітей віком від трьох до дев’яти років, отримав $1,3 млн інвестицій

Ці кошти, залучені від засновника Bini Games у кілька раундів венчурного фінансування, дали змогу створити MVP і провести його тестування з партнерами. Наразі команда зосереджена на розвитку технології на українському ринку, з подальшими планами на експансію в США.

MaPanda використовує анімованих персонажів, якими в режимі реального часу керують досвідчені викладачі або психологи, для навчання та терапії дітей. Цей підхід дозволяє дітям зануритися в мультяшний світ, знижуючи стрес від взаємодії з дорослими та підвищуючи рівень довіри і залученості.

Засновник MaPanda, Михайло Гончаров, зазначає, що їхня технологія вирішує дві основні проблеми: мобільні ігри, які цікаві, але не забезпечують системних знань, та Zoom-навчання, яке складно утримує увагу дітей. MaPanda об’єднує гейміфікований світ з якісною освітою та терапією.

Дослідження MaPanda показали, що 91% дітей можуть утримувати увагу протягом 20-30 хвилин занять, а 98% з нетерпінням чекають наступної зустрічі.

Платформа MaPanda підходить для навчання іноземним мовам, підготовки до школи, розвитку софт-скілів, логіки, математики, емоційного інтелекту та креативності.

MaPanda співпрацює зі школами, освітніми ініціативами, громадськими організаціями, викладачами та психологами.